Bästa översättningsverktygen och ordlistorna

Lexin 

Lexin är en kombination av lexikon och ordböcker som har tagits fram för användning i primärt invandrarundervisning.

Google översätt

Googles gratistjänst för onlineöversättning översätter text- och webbsidor direkt. Skriv text, ange adressen till en webbplats eller översätt ett dokument. 

Lingro

 Länka bild
Lingro är ett fantastiskt online-verktyg som förvandlar en webbplats eller digital textfil till en interaktiv ordlista där användarna kan klicka på ett ord för att se översättningen och höra dess uttal. Eftersom att det stöds utav 12 språk, är Lingro ett mycket användbart verktyg för att översätta text.
Lingro är lätt att använda. Bara kopiera och klistra in en webbadress i Lingro och klicka på ett ord du inte kan eller  ladda upp ett dokument och översätt det på samma sätt. En av de mest imponerande funktioner i Lingro är att det lagrar och kommer ihåg alla de ord som du klickar på och låter dig enkelt skapa och lagra ordlistor. Lingro kan också förvandla dina ordlistor till ett online flashkortspel .
Detta verktyg kräver inte en inloggning för att använda de mest grundläggande funktionerna så att det kan vara ett praktiskt verktyg för studenter utan en e-postadress, men lärarna bör skapa ett gratis konto för att dra nytta av ytterligare funktioner, t.ex. lagring, historia och ordlistor. Man kan även ladda upp PDFer för lika smidig läsning.

Glosbe


Flerspråkigt online-lexikon med fraser, tempus och uttryck. 
(Multilingual dictionary with millions of translated sentences examples)

Internet Polyglot

Ordlistor, svenska-till ditt språk 

Lexilogos (Ordlistor på alla möjliga språk)

Forvo (uttalslexikonet)

Wordmap

"This experiment brings together the power of Google Translate and the collective knowledge of Wikipedia to put into context the relationship between language and geographical space."  
Skriv ett ord och se/hör översättningen till nästan alla andra språk i världen.

Nice translator


Arabiska, bulgariska, katalanska, kinesiska, tjeckiska, danska, estniska, finska, franska, tyska, grekiska, kreol, hebreiska, hindi, ungerska, italienska, indonesiska, japanska, koreanska, lettiska,litauiska, norska, persiska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovenska, slovakiska, spanska, svenska, thailändska, turkiska, ukrainska, och vietnamesiska. 

European word translator

Microsoft i december 2014 lanserade direktöversättning av talat språk i Skype. Än så länge fungerar det bara mellan spanska och engelska, men fler språk utlovas.
APPAR
Skanner & Översättare Gratis- konvertera bilden till text och göra översättningar till fler än 90 språk
mText2Speech: Translate instantly between languages, Speak and Share!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...