Bästa verktygen för att skapa egna bilder och dela dem i sociala medier

Pablo

Ett fantastiskt verktyg som låter dig lägga till text över bilder och dela den på sociala medier eller webbplatser/bloggar med ett enda klick.

ButtonFactory

Skapa knappar och ladda ner dem för att använda på din blogg. 

CANVA

Det mest omtalade bildverktyget. 
Om du behöver göra vackra affischer, inbjudningskort, webbdesign eller flersidiga presentationer är CANVA en design-tjänst du kommer att vilja använda. Allt du behöver göra är att välja en av de elva tillgängliga mallarna eller starta från en tom sida. Sedan använder du de layouter och bakgrunder som du vill. Här kan du lära dig hur man gör.

PicMonkey

PicMonkey är en cool och gratis tjänst för bildredigering online. Du kan göra snygga kollage och sedan lägga på häftiga filter och effekter! 

  Piknik

Piktochart

Piktochart är en webbsida med vilken du med dra-och-släpp-teknik sätter ihop avancerad infografik utifrån en lång rad färdiga mallar (men du kan självklart ta bort och ändra delar du inte uppskattar). Du kan ladda upp egna bilder, lägga till nya tabeller och diagram och mycket annat.

QuotesCover

Skapa citat med bilder.
Om du gillar att skapa och dela med dig av citat på  sociala medier, då kommer du gilla ett gratis verktyg som heter QuotesCover.com.QuotesCover gör det enkelt för vem som helst att skapa högkvalitativa citat. QuotesCover har en databas med många citat!

GIF Youtube

Använd detta verktyg för att skapa en .gif-bild  från någon online video.

Ett annat verktyg: Imgur: Video to gif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...