Skapa PDF-Filer utan Adobe Acrobat

Många människor kan tycka att det lite svårt att ladda ner en Adobe Acrobat och sedan skapa ett PDF-dokument med hjälp av det. Men det finns andra enkla och lätta sätt att skapa PDF-filer utan att installera och använda Adobe Acrobat . Här är de olika sätt som du kan skapa en PDF utan programvaran:

Google Chrome: Tryck på Ctrl + P (Windows OS) eller Kommando + P (Mac OS) för att öppna "skriva ut"-fönstret. Klicka på "Ändra" för att välja skrivaren och välj "Spara som PDF" för att konvertera webbsida till ett PDF-dokument.

Andra webbläsare än Chrome: Du kan installera CleanPrint, vilket är ett gratis tillägg för webbläsare som Firefox, Internet Explorer, Safari och ja, till och med Google Chrome. Det finns olika alternativ som du kan välja mellan och de omfattar utskrift, PDF, Text, E-post, DropBox , Google Drive och Google Cloud Print.

Online Web Service: Du kan även konvertera en webbsida till PDF-fil med online-webbtjänst som heter htmlpdf

Du kan också skapa PDF-filer med hjälp av FreePDFCreator.

Fil-konvertering: Du kan också skapa ett PDF genom att först skapa en fil med de vanligaste filformaten som Word, PPT, m.m och sedan konvertera den filen till ett PDF-dokument med hjälp pdf24.
Det här är inlägg #060 i #blogg100.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...