Earth Hour för skolor och förskolor

Lördagen den 28 mars, är det dags för Earth Hour, den årliga manifestationen för klimatet som genomförs över hela världen. Den går ut på att släcka sina lampor under en timme för att visa beslutsfattare att vi bryr oss om klimatet. Här kan ni anmäla er  förskola eller skola:

WWF

"Världen släcker så att det syns att vi bryr oss. Släcker din förskola eller skola? Lördagen den 28 mars 2015 kommer människor över hela jordklotet släcka ner för att visa beslutsfattare att vi kräver beslut som stoppar förändringar av klimatet och ställer om till en hållbar utveckling. WWF vill engagera alla förskolor och skolor i Earth Hour med aktiviteter som bidrar till läroplanernas mål om utbildning för hållbar utveckling."
Ta del av inspirationsmaterialet och anmäl er till Earth Hour nu!

"WWFs community Panda Planet uppmanar alla barn och unga att engagera sig för djur och natur. I fyra korta Panda Action-filmer berättar vi om klimatvärstingarna bilen, biffen, bostaden och börsen – och ger alla som tittar i uppdrag att agera för klimatet! Filmerna är framtagna för Panda Planets målgrupp som är 8-14 år och de får gärna visas i skolor."
Det här är inlägg #016 i #blogg100.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...