Bästa konverteringsverktygen

Nitro Cloud

 Länka bild
Nitro Cloud är en gratis online-PDF-konverterare som kan konvertera PDF-filer till populära Microsoft Office-filformat. 
Du behöver inte ladda ner Nitro Cloud. Du kan ladda upp, konvertera och spara PDF-filer på ditt online-konto eller datorn.
Du bara kan konvertera upp till fem dokument i månaden. Men om du tar bort de uppladdade dokument från ditt Nitro Cloud-konto efter att konverterat dem, kan du konvertera nya dokument. 
När du laddar upp en PDF till Nitro Cloud kan du välja ett dokument på din dator, Dropbox, Google Drive eller SkyDrive-konto.
Jag konverterade en PDF-fil till en PPT (PowerPoint-fil) för att testa det. Jag var mycket nöjd med hur bra det blev.

Zamzar

Zamzar  är en webbapplikation som användas för att konvertera filer. Den tillåter användare att konvertera filer utan att ladda ner ett program. Användare kan ladda upp en eller flera filer från sin dator, Zamzar omvandlar sedan filen(erna) till ett annat format. Till exempel, från en Flash-fil till MP3 eller från doc till PDF. Användarna får ett mail med en länk där de kan ladda ner den konverterade filen. 
Zamzar är för närvarande gratis att använda.

Online converter

Free File Converter

Free File Converter där du kan konvertera dokument, bild, ljud-och videofiler från ett format till ett annat.
 Länka bild

Docspal

Att konvertera är enkelt och  gratis. Det snabbaste sättet att konvertera är genom att ladda upp filen eller skriva webbadressen sedan välja konverteringstypen.

Convert files

 Klicka på ‘Browse’ markera sedan den fil du vill ha. Beroende på vilket ursprungsformat det är kan du därefter välja ett antal format att konvertera till.
Det här är inlägg #002 i #blogg100.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...