Bästa webbsidorna/apparna för att rita, skriva, måla på din skärm

AWW

Ett webb-whiteboard. Gå in på sidan och börja skriva eller rita.

     Pixiclip

 Länka bild
PixiClip är en interaktiv whitebord som gör att du kan spela in din skärm och dela med dig av filmen. Du kan skriva eller rita med en penna eller en markör, radera saker, ändra färger och även lägga till bilder som du har laddat upp tidigare. När du gör dessa saker, kommer du också att kunna spela in din röst eller dig själv i tre minuter.
När du är klar, kan du hålla din video privat eller offentlig och dela den med andra via sociala medier eller bädda in på en blogg/webbsida. Det är snabbt och enkelt och mycket lätt att använda.

 Twiddla 

Twiddla är en snygg och enkel webbaserad tjänst där du kan rita, lägga in bilder och skriva texter direkt på nätet. Andra som är anslutna kan samarbeta med dig i realtid. 

Andra förslag
Whiteboard.fi: "Whiteboard.fi är ett snyggt och enkelt verktyg för att skapa en gemensam arbetsyta i klassrummet eller med deltagare på nätet. Som lärare skapar du din tavla och dela den med dina elever/studenter/kollegor genom att ge dem länken. De loggar in och kan svara på dina frågor på sin egen yta. Man kan skriva eller rita på tavlan och verktyget fungerar lika bra på datorer, plattor eller mobiler. Du kan använda verktyget för brainstorming, planering eller för snabba quizzar." skriver Flexspan.
The Learnia
Sumopaint
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...