Bästa verktygen för att skapa enkla webbsidor

Populr  är en tjänst för att skapa enkla webbsidor för att visa upp ditt bästa arbete. På Populr kan du snabbt skapa en snygg webbsida med text och bilder. Populr erbjuder ett urval av mallar som du kan använda eller du kan även bygga din sida från grunden.
 Länka bild

About.me  är ett bra verktyg för att skapa ett digitalt CV. About.me gör det enkelt att snabbt skapa en webbplats om dig själv. Du kan bädda in YouTube-, Vimeo-filmer och SoudCloud-filer på din sida.
 Länka bild
Tackk är en gratistjänst som du kan använda för att skapa enkla webbsidor. För att skapa en Tackk-sida behöver du inte registrera ett konto, men oregistrerade Tackk-sidor försvinner efter sju dagar. Tackk-sidor kan innehålla videoklipp, ljudfiler m.m.
 Länka bild

Page O Rama  är en kostnadsfri tjänst för att snabbt skapa fristående webbsidor eller presentationer. Det är mycket enkel. Besök Page O Ramas hemsida, välj en webbadress, titel och börja skriva. Om du vill, kan du lägga till bilder på sidan. Om du tror att din sida är något som du kommer att vilja ändra och uppdatera då och då, kan du skriva in din e-postadress för att skapa en administrativ inloggning.
 Länka bild
Smore är en tjänst för att snabbt skapa snygga webbsidor. Du kan skapa " online flyers".


Ett annat förslag
Neocities
Postachio
JustPaste.it: Klistra in texter/bilder och dela med dina vänner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...