Bästa sidorna för att skapa presentationer

Mural.ly

 Länka bild
Ett bra gratis verktyg som man kan skapa presentationer med. Du kan skapa din presentation genom att välja bakgrund och lägga till text, webbsidor, bilder m.m . Det som är ännu bättre är att du kan dra objekt från din Google DriveEvernote eller webben till din presentation.  
Du kan enkelt dela ditt arbete med andra genom att skicka en länk eller genom att att bädda in den på en webbplats eller blogg. Det finns också samarbetsfunktioner som gör det möjligt för flera personer att arbeta på samma presentation.

VoiceThread 

VoiceThread är ett verktyg som hjälper dig att skapa bild- och videopresentationer. Flera personer kan jobba på samma presentation. Det finns som en app också. Här är en presentation om Astrid Lindgren:


Emaze

 Länka bild
Gör fantastiska presentationer med emaze.com. 
Powered by emaze

Present.me


Present.me låter dig skapa effektiva presentationer med PowerPoint-filer. Det låter dig lägga till en berättelse till presentationen. När du laddar upp din PowerPoint, kan du spela in en berättelse med din webbkamera där du presenterar bildspelet. Den slutliga presentationen visas sedan med din inspelning till höger och diabilder till vänster.
Du kan också använda programmet för att visa dina PP-filer med eller utan ljud eller bara som en video. 
Zoho är ett verktyg som hjälper dig att skapa presentationer. Du kan tillämpa dina idéer, granska, redigera, dela och leverera presentationer när du vill. Titta på denna video för att lära dig mer om Zoho presentation. 

Haiku Deck

 Länka bild

Page O Rama

 Länka bild
Page O Rama  är en kostnadsfri tjänst för att snabbt skapa fristående webbsidor eller presentationer. Det är mycket enkel. Besök Page O Ramas hemsida, välj en webbadress, titel och börja skriva. Om du vill, kan du lägga till bilder på sidan. Om du tror att din sida är något som du kommer att vilja ändra och uppdatera då och då, kan du skriva in din e-postadress för att skapa en administrativ inloggning.

Dropr 

Dropr  är också en kostnadsfri tjänst för att skapa portföljer av dina bilder, videoklipp och ljud-filer. Du kan  registrera dig med din sociala medier-profil eller med din e-postadress. Börja sedan ditt första projekt genom att ladda upp en omslagsbild. När du har startat ett projekt kan du dra och släppa filer från skrivbordet. Var och en av dina projekt kommer att ha en egen webbadress. Du kan arbeta på dina projekt privat tills du är redo att dela dem med världen. Dina Dropr-projekt kan bäddas in i en blogg som ett bildspel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Worldpress Blogger...